Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2018

На лаві підсудних опинився підприємець, який шахрайським шляхом заволодів бюджетними коштами територіальної громади Запоріжжя на суму 300 тис грн

Запорізькою місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння шахрайським шляхом бюджетними коштами територіальної громади Запоріжжя, яке вчинене у великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 190, ч.1, ч.4 ст.358 КК України.
 
Так, фізична особа підприємець М, заволодів грошовими коштами громади під час виконання послуг з ліквідації карантинних рослин хімічним методом в Дніпровському, Хортицькому та Шевченківському районах Запоріжжя в сумі більш ніж 300 тис грн.
 
Обвинувальний акт відносно підприємця за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 190, ч.1, ч.4 ст.358 КК України направлено до Ленінського районного суду Запоріжжя. Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2352