Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2018

За 3 місяці 2018 року до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, притягнуто майже утричі більше осіб, аніж за аналогічний період минулого року

Упродовж 3 місяців 2018 року за погодженням з прокуратурою Запорізької області уповноваженими органами Нацполіції складено 73 (68 – за аналогічний період минулого року) протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.
 
За розглянутими протоколами до адміністративної відповідальності притягнуто майже утричі більше осіб (31 проти 12 за 3 місяці минулого року), серед яких: заступник голови райадміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району, Якимівський селищний голова, колишній начальник Бердянської філії ДП «Адміністрація морських портів України», 3 депутати Запорізької міської ради, 3 депутати райрад, 3 співробітники Нацполіції, 1 – митної служби та інші.
 
Правопорушення виявлено у таких пріоритетних сферах, як паливно-енергетичній та агропромисловий комплекси, у бюджетній сфері, на транспорті та у сфері охорони довкілля.
 
Триває робота щодо реагування на порушення антикорупційного законодавства дисциплінарними заходами.
 
У порядку ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції» прокурорами внесено 45 подань, за результатами їх розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнуто 49 посадових осіб.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2391