Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2018

Головний редактор районної газети звернулась до Генерального прокурора з подякою Валерію Романову, за втручання якого було поновлено випуск газети «Роз-інформ»

Головний редактор районної газети «Роз-інформ» від імені колективу звернулась до Генерального прокурора України з проханням висловити подяку прокурору Запорізької області Валерію Романову за оперативне реагування на звернення колективу даного ЗМІ, завдяки чому було поновлено випуск районної газети та інформування населення в Розівському районі:
 
«Від імені трудового колективу редакції Розівської районної газети «Роз-інформ» та від себе особисто прошу висловити щиру подяку прокурору Запорізької області Романову Валерію Петровичу за принципову позицію у захисті законності, свободи слова та трудових прав.
 
До Валерія Петровича ми змушені були звернутися з приводу мого незаконного звільнення у січні минулого року розпорядженням голови Розівської районної ради Запорізької області Новобранова В.Б., яке підписала його заступник В.В. Хассай. Колектив редакції розцінив такі дії як помсту колективу та головному редактору за об’єктивне висвітлення діяльності районної ради, перешкоджання законній журналістській діяльності та розхитування ситуації в районі, наближеному до зони АТО.
 
Прокуратура Запорізької області оперативно відреагувала на наше звернення. За вказаним фактом незаконного звільнення проти Хассай В.В. було порушено кримінальне провадження. Нині справа перебуває на розгляді Бердянського місцевого суду. Мене, після втручання прокурора Запорізької області Романова В.П., відновлено на посаді рішенням Розівської районної ради, розблоковано рахунки підприємства, випуск районної газети та інформування населення про суспільно-політичне життя та висвітлення діяльності районної влади триває у звичайному режимі.
 
Ми щиро вдячні Романову В.П. за високий професіоналізм, оперативність та наполегливість у захисті законних прав та інтересів журналістського колективу».

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2517