Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2018

На лаві підсудних опинилась раніше судима зловмисниця, яка у нетверезому стані спричинила ДТП з постраждалим в Запоріжжі

Запорізька місцева прокуратура №3 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху водієм транспортного засобу, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.
 
Відтак в кінці січня раніше судима 19-річна жителька Запоріжжя, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем «ЗАЗ 1103» без посвідчення водія, рухаючись по вулиці Північне шосе в Запоріжжі, діючи в порушення Правил дорожнього руху України, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулась з автомобілем «ВАЗ 2118».
 
В результаті ДТП пасажир та сама кермувальниця автомобілю «ЗАЗ 1103» отримали тяжкі тілесні ушкодження, зокрема водій автомобілю «ВАЗ 2118» отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.    
 
На днях обвинувальний акт відносно винуватиці ДТП за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України направлено до Заводського районного суду Запоріжжя.
 
Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2241