Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2018

Завдяки принциповій позиції прокуратури, засуджено зловмисника, який здійснював незаконний прийом брухту чорних металів

Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 Запорізької області постійно приділяється увага боротьбі з незаконними операціями з металобрухтом.
 
Так, завдяки злагодженій співпраці процесуальних керівників Запорізької місцевої прокуратури № 3 та працівників  Хортицького ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області встановлено, що раніше неодноразово засуджений мешканець Хортицького району Запоріжжя у приміщенні гаража незаконно приймав від населення за готівковий рахунок брухт чорних металів.
 
В ході обшуку вказаного приміщення виявлено та вилучено брухт чорних металів, загальною вагою 140 кілограмів, електроні ваги, калькулятор, блокнот із записами, плакат з надписом «Приём металла» та грошові кошти, отримані від прийому металобрухту.
 
У максимально стислі строки зібрана достатня кількість доказів для завершення досудового розслідування та обвинувальний акт відносно зловмисника за ч. 1 ст. 213 КК України за фактом незаконного прийому брухту кольорових і чорних металів скеровано до Хортицького районного суду.
 
На днях вироком Хортицького районного суду вищезгаданого громадянина визнано винним у вчиненні вказаного злочину та, з урахуванням його судимостей, призначено покарання у вигляді 4 років 1 місяця позбавлення волі, а 140 кг металобрухту та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, конфісковано у дохід держави.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2277