Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2018

Прокурор Запорізької області особисто вручив повідомлення про підозру у одержанні неправомірної вигоди голові Григорівської сільської ради (фото)

Сьогодні, 3 березня, прокурор Запорізької області Валерій Романов особисто вручив остаточне повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (Одержання неправомірної вигоди у великому розмірі) КК України голові Григорівської сільської ради Запорізького району області, який підозрюється у вимаганні та одержанні від керівника приватного підприємства неправомірної вигоди у сумі 56 000 грн за підписання актів виконаних робіт.
 
Нагадаємо, 19.12.2017 вказану особу Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 спільно з працівниками УЗЕ в Запорізькій області ДЗЕ НПУ та співробітниками Олександрівського ВП ДВП ГУ НП в Запорізькій області затримано «на гарячому» під час отримання усієї суми неправомірної вигоди.
 
Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3200