Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2018

Правоохоронці затримали зловмисника, який вбив жінку та бійця 79-ї бригади ЗСУ в смт Розівка

В результаті злагодженої роботи співробітників прокуратури та поліції вдалось затримати раніше судимого 29-річного зловмисника, підозрюваного у подвійному вбивстві в смт Розівка Запорізької області.
 
Відтак 17 лютого в смт Розівка правоохоронцями було виявлено тіло жінки 1986 року народження та чоловіка 1989 року народження, з численними ножовими пораненнями. Вбитими виявились мешканка вищезгаданого населеного пункту та боєць 79-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ. В загиблої жінки залишилось двоє неповнолітніх дітей.
 
Під час досудового слідства встановлено, що загиблі чоловік і жінка вживали алкогольні напої з третьою особою, хлопець якої в результаті конфлікту та бійки з вояком, наніс останньому та його співмешканці ножові поранення. Обидві жертви від тілесних ушкоджень померли на місці.
 
Зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.1 ч.2 ст.115 КК України, а в подальшому за принципової позиції прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція за учинений злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Наразі досудове розслідування триває.   

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2736