Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2018

Правоохоронці викрили та затримали зловмисника, який збував наркотичні речовини в місті Дніпрорудне (фото)

Органи прокуратури продовжують займати наступальну позицію в сфері боротьби з незаконним збутом наркотичних засобів в Запорізькій області.
 
Вчора, 21 лютого, процесуальними прокурорами Василівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури спільно з працівниками Дніпрорудненського ВП Василівського ВП ГУ НП в Запорізькій області задокументовано діяльність особи зі збуту наркотичної речовини – метадон.
 
Встановлено, що мешканець Дніпропетровської області спеціально прибув до міста Дніпрорудне для зайняття «бізнесом» у сфері незаконного обігу наркотичних речовин. Винайнявши квартиру для проживання, яка слугувала й місцем зберігання наркотичних засобів, розпочав збут наркотичних речовин на території міста. 
 
Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та сьогодні, 22 лютого, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання та незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
 
Водночас, під час обшуку за місцем мешкання підозрюваного виявлено та вилучено поліетиленовий згорток з білим порошком, речовину рослинного походження зеленого кольору, мобільні телефони із сім картами до них, банківські картки, грошові кошти та посвідчення осіб. Крім цього, під час проведеного особистого обшуку вилучено грошові кошти, два мобільних телефони з сім картами, 6 полімерних згортків з білим порошком. Походження та вагу вилученого встановить судово-хімічна експертиза.
 
Досудове розслідування триває. Наразі вирішується питання щодо обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
 
 


Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2152