Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2018

Правоохоронці викрили чергового зловмисника, який збував наркотичні речовини в області

Завдяки належному процесуальному керівництву прокурорів Михайлівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури та проведеному комплексу негласних слідчих розшукових дій спільно з працівниками Михайлівського відділення поліції Василівського ВП ГУ НП в області, 16.02.2018 задокументовано та викрито діяльність одного з мешканців смт. Михайлівка Михайлівського району Запорізької області зі збуту особливо небезпечної наркотичної речовини – марихуани.
 
Крім цього, у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання цієї особи виявлено та вилучено 6 паперових згортків з аналогічною наркотичною речовиною, які останній зберігав з метою подальшого збуту за грошові кошти.
 
 Указану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання та незаконний збут наркотичних засобів).
 
Досудове розслідування триває. Зловмиснику вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2390