Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2018

Раніше судимого зловмисника засуджено до 7 років ув’язнення за напад на жінку та намагання її згвалтувати

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 35-річного зловмисника, який у липні минулого року намагався зґвалтувати жінку та пограбував її, застосовуючи насильство.
 
Раніше засуджений за злочини проти життя та проти статевої свободи мешканець Запоріжжя здійснив напад на жінку, повалив її на землю та намагався зґвалтувати, але залишив місце злочину, прихопивши мобільний телефон потерпілої.
 
Під час судового розгляду провадження обвинувачений свою провину визнав частково, пояснив, що забрав телефон у жінки, проте наміру на зґвалтування у нього не було, але завдяки правильно обраній тактиці, стороною державного обвинувачення повністю спростовано його версію та доведено провину.
 
Суд погодився з позицією прокурора та засудив зловмисника за ч.2 ст.15, ч.2 ст.152 (замах на згвалтування) КК України до 6 років позбавлення волі, а за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України до 5 років позбавлення волі, призначивши за сукупністю злочинів шляхом часткового складання остаточне покарання у вигляді семи років позбавлення волі.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2526