Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2018

Співробітниками прокуратури затримано правоохоронця, який вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 15 тис. грн. (фото)

Завдяки злагодженій роботі прокуратури області та Запорізького управління ДВБ Національної поліції України викрито чергового хабарника в лавах правоохоронців.
 
Так, сьогодні в порядку ст. 208 КПК України затримано працівника Запорізького ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 15 тис. грн. за не притягнення до адміністративної відповідальності за скоєння ДТП та повернення раніше неправомірно вилучених правовстановлюючих документів на транспортний засіб.
 
На даний час тривають невідкладні слідчі дії, спрямовані на документування неправомірної діяльності «хабарника».
 
У найближчий час «нечистому на руку» поліцейському буде повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.
 
До суду готуються клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під варту, відсторонення від посади та арешт майна.
 
Санкція інкримінованого підозрюваному злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2308