Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2018

Співробітниками прокуратури та СБУ затримано зловмисницю, яка отримувала неправомірну вигоду за надання документів про освіту

Завдяки належному процесуальному керівництву Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури та злагодженій роботі органів прокуратури та УСБУ в Запорізькій області, у ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч.5 ст.27 ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі) КК України задокументовано 2 факти отримання неправомірної вигоди громадянкою І. у розмірі 21000 грн. за надання документів про освіту.
 
Внаслідок узгоджених дій правоохоронців, 09.02.2018 зафіксовано факт передачі громадянкою І. свідоцтва про освіту, наданого особі за раніше отриману неправомірну вигоду.
 
Одразу після передачі зловмисницею документів про навчання, зафіксовано факт повторного отримання вищезгаданою І. неправомірної вигоди у сумі 10500 грн. вже від іншого громадянина, також за виготовлення аналогічних документів про навчання.
 
Після передачі грошових коштів у зловмисниці проведено огляд, під час якого вилучено власне хабар.
 
На даний час особі І. повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.27 ч.3 ст.368 КК України, проводяться слідчі (розшукові) дії спрямовані на встановлення інших осіб, які причетні до скоєння злочину.
 
Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2532