Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2018

Правоохоронцями задокументовано факт одержання неправомірної вигоди посадовою особою вищого навчального закладу Запоріжжя (фото)

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України, щодо вимагання неправомірної вигоди посадовою особою вищого навчального закладу Запоріжжя.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що посадова особа навчального закладу – завідувач кафедри, вимагає від студента неправомірну вигоду за вирішення питання щодо позитивного складання іспитів та заліків в рамках освітнього рівня – магістр.
 
Відтак сьогодні, 08.02.2018 співробітниками прокуратури, СБУ та Національної поліції задокументовано факт одержання вказаною посадовою особою неправомірної вигоди у сумі 8 тисяч гривень.
 
Санкцією ч.3 ст. 368 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
На цей час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2776