Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2018

Завдяки принциповій позиції прокуратури Запорізької області колишнього начальника Біленьківської виправної колонії засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна за вимагання та одержання неправомірної вигоди

Прокуратурою області 30.11.2015 було затверджено та передано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно начальника Біленьківської виправної колонії №99 С. за ч. 3 ст. 368 КК України, який вимагав та одержав від засудженого в якості неправомірної вигоди 26 452 грн. за не повідомлення правоохоронних органів про крадіжку останнім майна зі складу виправної колонії та не ініціювання питання щодо зміни йому умов відбування покарання.
 
За результатами судового розгляду у вказаному кримінальному провадженні вчора, 24.01.2018 Запорізьким районним судом винесено обвинувальний вирок, яким С. засуджено до реальної міри покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах, пов’язані з виконанням функцій представника влади, строком на 3 роки та з конфіскацією усього належного йому майна, та з позбавленням спеціального звання майора внутрішньої служби.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2950