Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2018

Прокуратурою Запорізької області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди у розмірі 16 тис. грн. керівником КУ «Запорізьке обласне патологоанатомічне бюро»

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України, щодо вимагання неправомірної вигоди посадовою особою Комунальної установи «Запорізьке обласне патологоанатомічне бюро» Запорізької обласної ради. 
 
Досудовим розслідуванням було встановлено, що керівник вказаної комунальної установи вимагає від фізичної особи – підприємця за вирішення питання щодо безперешкодного підписання актів виконаних згідно з договором робіт та перерахування грошових коштів неправомірну вигоду у розмірі 16 000 гривень, що складає 10 % від суми укладеного договору.
 
В вищезгаданому договорі мова йде про надання послуг з виконання інвентаризації та отримання дозволу на викиди і інвентаризації відходів.
 
Відтак сьогодні, 10.01.2018 правоохоронцями задокументовано факт одержання вказаною службовою особою неправомірної вигоди на загальну суму 16 000 гривень.
 
На цей час тривають першочергові слідчі дії.
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3466