Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2018

На лаві підсудних опинилась зловмисниця, яка скинула з балкону квартири дитину своєї подруги

Закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт, затверджений керівником місцевої прокуратури №3, стосовно жінки, яка знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, скинула з балкону квартири дитину подруги.
 
Нагадаємо, 26 листопада 2017 року зловмисниця, знаходячись у власній квартирі в стані алкогольного сп’яніння, роздратувавшись від плачу дитини своєї подруги, скинула дитя з балкону квартири на третьому поверсі, створивши реальну небезпеку для її життя та необхідні умови для заподіяння їй смерті.
 
В результаті падіння дитина отримала ряд травм, які сукупно кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження, що небезпечні для життя.
 
27 листопада 2017 року слідчим відділом Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 2 ст. 115 КК України.
 
Завдяки злагодженій співпраці процесуальних керівників Запорізької місцевої прокуратури № 3 та слідчих СВ Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області, незважаючи на те, що злочин вчинено в умовах неочевидності, вдалось зібрати достатні докази для обґрунтованого повідомлення про підозру зловмисниці. Також 28.11.2017 підозрюваній у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 2 ст. 115 КК України, було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.
 
Нині на зловмисницю чекає вирок суду.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2398