Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2017

Повідомлено про підозру патрульному поліцейському, який керуючи службовим автомобілем скоїв наїзд на жінку, спричинивши її смерть

Слідчим відділом управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Запорізької області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України («Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого») патрульному поліцейському УПП в Запоріжжі ДПП НП України. За вказане кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
 
Повідомлення про підозру здійснено за результатами проведення у кримінальному провадженні слідчих експериментів та судових експертиз, зокрема на підставі висновків судово-медичної експертизи, судової інженерно-технічної експертизи та судової фототехнічної експертизи.
 
Нагадуємо, що 7.05.2017 поліцейський Управління патрульної поліції в Запоріжжі під час несення служби в Заводському районі Запоріжжя, керуючи службовим автомобілем, здійснив наїзд на пішохода. Від отриманих внаслідок ДТП тілесних ушкоджень потерпіла померла. Сам факт ДТП набув значного суспільного резонансу.
 
На даний час в суді вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2425