Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2017

Прокурор Запорізької області привітав українських воїнів з Днем Збройних Сил України (фото)

Сьогодні, 6 грудня, прокурор Запорізької області Валерій Романов, а також заступники прокурора області прибули на острів Хортицю та привітали вояків з Днем Збройних Сил України, подарувавши січовому храму Покрови Богородиці в історико-архітектурному комплексі «Запорізька Січ» стародавню ікону Архистратига Михаїла.
 
Керівництво національного заповідника, вояки АТО, а також Архієрей Української Православної церкви Київського Патріархату Владика Фотій подякували прокурору області та його заступникам за увагу до українських традицій та за святиню, яка зайняла своє місце в серці України в святковий день.
 
В свою чергу Валерій Романов привітав запорізьких вояків АТО, які відзначились в боях за Іловайськ та Донецький аеропорт, захищаючи територіальну цілісність України.
 
«Надзвичайно символічно, що ми зібрались сьогодні саме тут – на острові Хортиця, який є серцем України і колискою українського козацтва. Адже козацтво - це символ боротьби за свободу Українського народу! Сьогодні українські воїни, як і колись козаки, боряться за нашу з Вами свободу. І в цей день, День Збройних Сил України, я хочу побажати всім захисникам України лицарського духу та здоров’я, наснаги і якнайшвидшого настання миру», - зазначив Валерій Романов.
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2669