Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2017

В прокуратурі Запорізької області відбулись урочистості до Дня працівників прокуратури України (фото)

Сьогодні, 1 грудня, в прокуратурі Запорізької області відбулись урочисті заходи, присвячені Дню працівників прокуратури України.
 
Перед присутніми співробітниками виступив перший заступник прокурора Запорізької області Василь Карман, який відзначив важливість місії, покладеної на органи прокуратури України.
 
«Сьогодні, коли ми прийматимемо привітання від рідних, колег та друзів, я закликаю кожного згадати, яка важлива місія покладена на органи прокуратури законодавством України! Впевнений, що для всіх нас слова «правова держава» - це не просто фраза, а конституційна норма, яку ми повинні впроваджувати в життя задля впевненого руху до європейського успішного майбутнього. Багато чого в житті залежить від нас – нашої наполегливості, професіоналізму, жертовності у захисті законності і справедливості, відстоюванні конституційних засад. На кожному з нас лежить велика відповідальність за майбутнє України. Закликаю Вас бути гідними цього та належно виконувати свій професійний обов’язок», - зазначив Василь Карман.
 
Найкращі співробітники прокуратури області були нагороджені подяками Генерального прокурора України та прокурора Запорізької області, а також іншими відзнаками.
 
Окрім того зі словами привітання до співробітників прокуратури звернулись голова Запорізької облдержадміністрації та Запорізької обласної ради. Представники обласної влади також вручили прокурорам подяки та почесні нагороди.
 
Урочистим гостем свята став голова організації ветеранів прокуратури Запорізької області, колишній прокурор області Петро Зубков, який також привітав нинішнє покоління правоохоронців з професійним святом.
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2596