Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2017

Керівництво прокуратури Запорізької області подякувало студентам спеціальності "Право" за участь у конкурсі творів на тему «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора на зустріч суспільству» (фото)

Сьогодні, 27 листопада, в прокуратурі Запорізької області відбулась зустріч керівництва прокуратури області зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Право» в навчальних закладах Запоріжжя та взяли участь у конкурсі творів на теми «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора на зустріч суспільству».
 
Заступник прокурора Запорізької області Юрій Вознюк привітав студентів із завершенням першого етапу конкурсу та побажав наснаги в подальшій творчості.
 
Окрім цього, заступник обласного прокурора вручив всім учасникам конкурсу дипломи, а також виказав впевненість, що думки та ідеї майбутніх правників допоможуть покращити роботу органів прокуратури.
 
Юрій Вознюк зазначив, що надалі твори учасників конкурсу потраплять до столиці, де будуть відібрані найкращі з найкращих.
 
Нагадаємо, конкурс робіт серед студентів, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» на всіх рівнях вищої освіти, був оголошений Міністерством освіти і науки України на виконання спільного наказу Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти і науки України від 13.10.2017 № 289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами».
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2733