Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2014

На Запоріжжі прокуратура попередила незаконну розтрату майже 9 мільйонів бюджетних коштів

Прокуратура Приморського району внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України (службове підроблення) стосовно посадових осіб ТОВ, які з метою одержання перемоги на відкритих торгах внесли до офіційних документів завідомо неправдиві відомості.

Обставини справи: районна прокуратура проводила перевірку за дорученням прокуратури Запорізької області. Як було встановлено, у минулому році комітет з конкурсних торгів Мануйлівської сільської ради провів тендер щодо робіт з газифікації сіл Мануйлівка та Петрівка. За результатами конкурсу переможцем було визнано ТОВ, з яким було укладено договір на суму майже дев’ять мільйонів гривень. Як пізніше встановила прокурорська перевірка, це товариство надало на конкурс відомості про дванадцять робітників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, – при тому, що насправді на підприємстві їх було всього лиш три.

У зв’язку з цим прокуратура скасувала результати тендеру, попередивши незаконну розтрату бюджетних грошей, та відкрила кримінальне провадження, розслідування якого доручено проводити органам внутрішніх справ.


Прес-служба прокуратури Запорізької області

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3015