Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2016 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області протягом січня 2016 року
  
Упродовж січня 2016 року органами прокуратури області розглянуто 7 запитів.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались питань досудового слідства (5) та інших (2).
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 4, надано роз’яснення за 1 запитом, ще 2 запита скеровано належним розпорядникам інформації.
На початок лютого 2016 року в органах прокуратури області на розгляді перебувало 2 запита на отримання публічної інформації.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області протягом лютого 2016 року
  
Упродовж лютого 2016 року органами прокуратури області розглянуто 9 запитів та 5 надіслано іншим розпорядникам інформації.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 5; кадрових питань - 2, інших питань - 2.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 7, надано роз’яснення по 1 запиту, відмовлено у наданні інформації на 1 запит.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області протягом І кварталу 2016 року
  
Упродовж березня 2016 року органами прокуратури області розглянуто 21 запит та 23 надіслано іншим розпорядникам інформації.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 11; кадрових питань - 5, інших питань - 5.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 11, надано роз’яснення на 8 запитів, відмовлено у задоволенні 2 запитів.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом квітня 2016 року
  
Упродовж квітня 2016 року органами прокуратури області розглянуто 27 запитів та 4 надіслано іншим розпорядникам інформації.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 10; кадрових питань - 6, інших питань - 9 та з представництва - 2.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 16, надано роз’яснення по 9 запитам, відмовлено у наданні інформації на 2 запита.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом травня 2016 року
  
Упродовж травня 2016 року органами прокуратури області розглянуто 9 запитів та 2 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 1; кадрових питань - 4, інших питань - 3 та з представництва - 1.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 7, надано роз’яснення по 2 запитам.
На початок червня поточного року в органах прокуратури області на розгляді залишилось 5 запитів на отримання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом червня 2016 року
  
Упродовж червня 2016 року органами прокуратури області розглянуто 15 запитів та 5 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 14; кадрових питань - 3, інших питань - 2 та з представництва - 1.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 12, надано роз’яснення по 5 запитам.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом липня 2016 року
 
 
 
Упродовж липня 2016 року органами прокуратури області  розглянуто 11 запитів та 5 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування – 6; кадрових питань – 3 та з інших питань – 2.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 7, надано роз’яснення по 2 запитам та по 2 запитам відмовлено в наданні інформації.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом серпня 2016 року
 
Упродовж серпня 2016 року органами прокуратури області  розглянуто 26 запитів та 9 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування – 11; кадрових питань – 6 та з інших питань – 8.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 16, надано роз’яснення по 8 запитам.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом вересня 2016 року
 
Упродовж вересня 2016 року органами прокуратури області  розглянуто 24 запити та 4 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування – 7; кадрових питань – 4, з питань представництва - 1 та з інших питань – 12.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 22, надано роз’яснення по 2 запитам.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом жовтня 2016 року
 
Упродовж жовтня 2016 року органами прокуратури області  розглянуто 14 запитів та 4 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування – 6; кадрових питань – 5, з питань представництва - 1 та з інших питань – 6.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 11, надано роз’яснення по 3 запитам.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом 2016 року
 
Упродовж 2016 року органами прокуратури області  розглянуто 208 запитів та 69 надіслано іншим розпорядникам інформації.
Запити, які розглянуті за категоріями здебільшого стосувалися: питань досудового розслідування – 88; з питань представництва інтересів громадян та держави в суді - 9; кадрових питань – 42; інших питань – 64.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 150, надано роз’яснення по 50 запитам, відмовлено у наданні інформації по 8 запитам.
 

кількість переглядів: 1035