Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.05.2024

Перевозив з Дніпра до Запоріжжя майже  80  згортків з наркотиками в таксі – затримано громадянина

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької окружної прокуратури жителя Дніпра викрито на незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту наркотичного та психотропного засобів (ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 28-річний мешканець Дніпра  незаконно придбав наркотики, які привіз до Запоріжжя, та планував реалізувати.
 
Під час перевірки таксі на одному з блокпостів Запоріжжя, правоохоронці вилучили з рюкзака його пасажира амфетамін та інші наркотичні засоби, розфасовані по майже 80 зіп-пакетах.  
 
Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 6 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 220