Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2019

Повідомлено про підозру трьом зловмисникам, які викрали мешканця Бердянську та вимагали в останнього 41 тис. доларів США

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за. ч.2 ст. 189 ККУ (вимога передачі чужого майна з погрозою застосування насильства над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч.2 ст.146 КК України (позбавлення волі і викрадення людини, вчинені з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалось  заподіянням потерпілому фізичних страждань, здійснюване протягом тривалого часу).
 
Відтак, вчора, 13 червня, перебуваючи в місті Бердянськ,  троє мешканців міста Запоріжжя, діючи умисно, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, викрали мешканця міста Бердянська, якого насильно посадили в автомобіль «MERCEDES – BENZ», таким чином позбавили волі потерпілого протягом тривалого часу і заподіяли йому фізичних страждань.
 
Крім того, вищевказані особи  вимагали від потерпілого грошові кошти у сумі  41 000 доларів США. Цього ж дня автомобіль «MERCEDES – BENZ» був зупинений правоохоронцями та  злочинці були затримані.       
 
Наразі злодіям повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст.189, ч.2 ст.146 КК України.
 
Наразі досудове розслідування триває.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1993