Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2017

З приводу висловлювань народного депутата у ефірі телеканалу, розпочато кримінальне провадження за ознаками посягання на територіальну цілісність та недоторканість України вчинене представником влади

Прокуратурою області за повідомленням у засобах масової інформації 15.11.2017 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України, вчинене представником влади) з приводу висловлень народного депутата України Балицького Є.В. у вечірньому ефірі телеканалу «112» від 13.11.2017.
 
Встановлено, що народний депутат України, обраний від Опозиційного Блоку по м. Мелітополю та Мелітопольському району Запорізької області, Євген Балицький, 13.11. 2017 у вечірньому ефірі телеканалу «112» висловив думку про можливість відділення території округу, який він представляє.
 
Розслідування у вказаному кримінальному провадженні згідно вимогами КПК України доручено слідчому відділу Управління Служби безпеки України в Запорізькій області. Процесуальне керівництво здійснює група прокурорів прокуратури області.
 
Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі дії.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 5173