Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2017

Завдяки активній роботі та принциповій позиції прокуратури Запорізької області, двох інспекторів Інспекції з благоустрою Запорізької міськради, які одержали від підприємця неправомірну вигоду у розмірі 3 тис. грн., засуджено до 6 та 5 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна

В результаті наступальної та принципової позиції прокуратури Запорізької області, Заводський районний суд м. Запоріжжя виніс обвинувальний вирок, яким двох головних спеціалістів – інспекторів відділу економіки, фінансів та зв’язку з громадськістю Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради Б. та К. визнано винними у одержанні неправомірної вигоди у розмірі 3 тис. грн. та засуджено до реальної міри покарання у вигляді 6 та 5 років позбавлення волі, відповідно, з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки та з конфіскацією усього майна, яке належить засудженим на праві власності, та з позбавленням рангу посадової особи місцевого самоврядування.
 
Нагадаємо, указані особи за попередньою змовою одержали від підприємця неправомірну вигоду у розмірі 3000 грн. за нескладання відносно нього адміністративного протоколу за  порушення державних норм і правил у сфері благоустрою населення пунктів та за безперешкодний вивіз будівельних відходів на полігон твердих побутових відходів ТЗОВ «Ремондіс Запоріжжя» №1.
 
В результаті прокуратурою області було затверджено та передано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 368 КК України, а 08.11.2017 Заводський районний суд м. Запоріжжя виніс щодо осіб Б. та К. вищевказаний обвинувальний вирок.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2832