Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2017

За вимагання і одержання неправомірної вигоди затримано головного державного інспектора Державного агентства рибного господарства України (фото)

Сьогодні, 06 листопада, прокуратурою Запорізької області спільно з УЗЕ в Запорізькій області ДЗЕ НП України в порядку ст. 208 КПК України затримано головного державного інспектора Державного агентства рибного господарства України, який систематично вимагав та отримував неправомірну вигоду за не складення адміністративних протоколів про незаконний вилов риби в Азовському морі.
 
Під час обшуку службового автомобілю, на якому пересувався затриманий, виявлено та вилучено 3000 гривень, що були предметом неправомірної вигоди, отриманої від мешканця Запорізької області, а також інші грошові кошти у сумі понад 8000 грн., походження яких перевіряється.
 
На даний час проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.
 
Затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.
 
Державному службовцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3 років та конфіскацією майна.
 
Усіх потерпілих від неправомірних дій правоохоронця просимо звертатися до прокуратури області за телефоном (061)764-19-06.
 
 

 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2404