Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2017

У Запоріжжі за завдані збитки державі в розмірі понад 1 млн грн при будівництві мостів через Дніпро оголошено про підозру чиновнику Служби автомобільних доріг

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.5 ст.191 КК України за фактом розтрати бюджетних грошових коштів під час здійснення будівництва мостових переходів через річку Дніпро у Запоріжжі.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що заступник начальника Служби автомобільних доріг в Запорізькій області, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом завищення вартості матеріалів, які закуповувалися для будівництва вказаних мостових переходів, вчинив розтрату бюджетних коштів в сумі 1 298 846,58 грн.
 
Вказаній особі повідомлено про підозру за ч.5 ст. 191 КК України – розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах.
 
Судом було відмовлено у клопотанні прокурора про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Зазначене судове рішення оскаржується прокурором в апеляційному порядку.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3177