Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2016

Тривають санкціоновані обшуки в адміністративній будівлі Енергодарської міської ради та за місцями проживання посадових осіб ради

В засобах масової інформації неодноразово висвітлювалось питання про привласнення грошових коштів місцевого бюджету м. Енергодара посадовими особами Енергодарської міської ради та комунальними підприємствами міста.
 
Кримінальні провадження за вказаними фактами перебувають в провадженні Енергодарського відділення поліції. Нагляд у формі процесуального керівництва у них здійснюється Енергодарською місцевою прокуратурою.
 
Завдяки принциповій позиції прокурора Запорізької області Валерія Романова, який взяв хід справи під особистий контроль, відбулись значні зрушення.
 
На цей час у кримінальному провадженні отримано відомості про те, що до вчинення злочинів можуть бути причетні посадові особи міської ради та комунальних підприємств міста, у яких за місцем роботи може зберігатися документація, яка підтверджує незаконне використання бюджетних коштів.
 
Раніше відділенням поліції разом з працівникам прокуратури вже проводились обшуки в адмінбудівлі КП «ПКВ» та за місцем проживання посадових осіб підприємства. Водночас частина документів підприємства виявлені у згорілому приміщенні колишнього «Банно-прального комбінату».
 
У зв’язку з викладеним, у передбаченому законом порядку отримано ухвали слідчого судді на проведення обшуків в адміністративній будівлі Енергодарської міської ради та за місцями проживання посадових осіб ради.
 
На цей час санкціоновані обшуки тривають.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3039