Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2015

Судитимуть директора департаменту Запорізької міськради

Прокуратура Комунарського району м. Запоріжжя направила до суду обвинувальний акт стосовно директора Депертаменту освіти та науки, молоді і спорту Запорізької міськради і директора однієї з гімназій міста. Посадовці обвинувачуються в заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч.3 ст.191 КК України).
Як повідомив прокурор району Сергій Пономарьов, з жовтня 2012-го по березень минулого року керівник департаменту заволоділа понад 16,5 тисяч гривень з бюджету – отримувала в гімназії зарплату за виконання робіт, не пов’язаних з викладацькою діяльністю. Встановлено також, що гроші обвинувачена отримала за рахунок коштів, виділених додатково для роботи з обдарованими дітьми.
Слід зазначити, що слідчий міліції за погодженням з процесуальним керівником звертався до Комунарського райсуду з клопотаннями про відсторонення обох фігурантів провадження від посад. Однак місцевий суд відмовив у задоволенні цих клопотань. Прокуратура району звернулась до Апеляційного суду Запорізької області зі скаргою на таке рішення, однак суд другої інстанції також залишив підозрюваних на посадах.
Прес-служба прокуратури Запорізької області

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3016