Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2014

У Мелітополі судитимуть громадянина за перешкоджання професійній журналістській діяльності

Мелітопольською міжрайонною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно мешканця міста, який перешкоджав законній журналістській діяльності ( ч.1 ст. 171 КК України). Про це повідомив Мелітопольський міжрайонний прокурор Сергій Щербина.
Нагадаємо, у лютому цього року директор, його заступник та оператор ТРК «Мелітополь» знімали сюжет про мітинг на території меморіального комплексу «Братське кладовище». Під час заходу особа з числа мітингувальників, з метою перешкоджання діяльності працівників телеканалу, пошкодила відеокамеру та фотоапарат журналістів. Директор телерадіокомпанії намагався втрутитись у ситуацію, проте громадянин, використовуючи балончик з ймовірно слізогінною речовиною, бризнув йому в область очей, після чого втік. Внаслідок цього директор телерадіокомпанії отримав опіки очей та був госпіталізований.
Кримінальне провадження призначено до розгляду по суті в Мелітопольському міськрайонному суді. Як зазначив начальник відділу прокуратури Запорізької області Сергій Сівтунов, хід досудового розслідування цього резонансного провадження - на контролі прокуратури області.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2804