Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2013

Знешкоджено злочинне угруповання, до якого входив Мелітопольський міський голова

       Підозрюваним повідомлено про завершення досудового розслідування
      Про це повідомив заступник начальника управління нагляду за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства Генеральної прокуратури Станіслав Туровський.
      «Правоохоронними органами Запорізької області знешкоджено злочинне угруповання з корумпованими зв’язками, до складу якого входили 5 осіб, у тому числі Мелітопольський міський голова та два його заступники», - сказав він.
      Станіслав Туровський зазначив, що вказані особи упродовж 2011 – 2012 років вимагали і отримували хабарі від керівників підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів на маршрутах загального користування. «Загальну сума хабарів становить понад 1,5 млн грн», - повідомив прокурор.
      За його словами, наразі стосовно усіх членів організованого злочинного угруповання судом обрано різні запобіжні заходи. Під час розслідування на майно підозрюваних накладено арешт.
«На даний час у справі підозрюваним та їх захисникам вже повідомлено про завершення досудового розслідування, а також надано доступ до матеріалів справи», - зазначив Станіслав Туровський.
     Додатково: Вказані особи підозрюються за статтями ч.4 ст. 358 КК України (використання завідомо підроблених документів), ч.1.ст.384 (завідомо неправдиві показання під час проведення досудового слідства), ч.4. ст.368 (хабар), ч.2 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом), ст.28 ч.1.ст366 (посадове підроблення), ст.28 ч.1 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень).
Хід розслідування у кримінальному проваджені перебуває на контролі Генеральної прокуратури.

Автор: Відділ зв’язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України
кількість переглядів: 76988