Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2024

На Запоріжжі судитимуть злочинне угруповання, яке намагалось забрати бізнес у місцевого автоперевізника

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно п’яти членів злочинного угруповання за фактом протидії законній господарській діяльності, пов’язаної із погрозами застосування насильства, поєднане з пошкодженням майна (ч. 3 ст. 206 КК України).
 
За даними слідства, керівник суб’єкта господарювання та ще четверо запоріжан, залякуючи власника та працівників місцевого автотранспортного підприємства, намагалися вплинути на припинення ним основної діяльності з перевезення пасажирів. 
 
 
Ці дії вчинялись на користь одного з підозрюваних, який планував отримати повний контроль над міжміським маршрутом та організувати на ньому власну мережу пасажирських перевезень.

У ході розслідування на майно обвинувачених з метою його можливої конфіскації накладено арешт на суму майже чотири мільйони гривень.
 
 
Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Запорізькій області.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 181