Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2019

Засуджено зловмисницю, яка викинула дитину з балкону квартири

24 червня 2019 року колегією суддів Ленінського районного суду Запоріжжя оголошено вирок стосовно громадянки Б., яка обвинувачувалась у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство, вчинене відносно малолітньої дитини.
 
         Вказану особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 2 ст. 115 КК України та призначено покарання – 10 років позбавлення волі.
 
         Нагадаємо, що у  січні 2018 року досудове розслідування було закінчено шляхом підписанням керівником Запорізької місцевої прокуратури № 3 обвинувального акту та направлення його до суду.
 
         Так, засуджена наприкінці 2017 року знаходячись в приміщенні своєї квартири, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, на ґрунті особистих неприязних стосунків до малолітньої потерпілої 2017 року народження, викликаних роздратуванням її гучним плачем, підійшла до дитячої коляски та, взявши дитину скинула її з балкону своєї квартири, яка розташована на третьому поверсі, створивши тим самим реальну небезпеку для життя дитини та необхідні умови для заподіяння їй смерті.
 
В результаті падіння на землю малолітня дівчинка отримала тілесні ушкодження, що сукупно кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження, що небезпечні для життя.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1848