Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2019

За результатами документальної перевірки, на підставі доказів, здобутих у кримінальному провадженні, підприємству донараховано податкові зобов’язання на суму понад 25 млн. грн.

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків одним з підприємств запорізького регіону.
 
У кримінальному провадженні установлено, що упродовж 2015-2018 років службові особи зазначеного підприємства з метою заниження податкових зобов’язань відображали у податковій звітності недостовірні відомості щодо придбання товарів та послуг у фіктивних підприємств.
 
На початку поточного року слідчим за погодженням з процесуальним керівником у кримінальному провадженні ініційовано проведення позапланової документальної перевірки ГУ ДФС в області. Для забезпечення результативної роботи працівникам контролюючого органу надано докази, зібрані у кримінальному провадженні.
 
На теперішній час податковими інспекторами складено акт перевірки, на підставі висновків якого виписані податкові повідомлення-рішення. Підприємству донараховано зобов’язання зі сплати податку на додану вартість на загальну суму понад 25 млн. грн.
 
На теперішній час досудове розслідування у провадженні триває.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1449