Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

Під вартою опинився зловмисник, який незаконно позбавив волі та пограбував чоловіка

      У травні цього року правоохоронці розкрили злочин за фактом незаконного позбавлення волі мешканця  міста Мелітополь.
 
В ході розслідування встановлено, що у лютому місяці 2019 року громадянин К., за попередньою змовою з невстановленими на цей час особами, на ґрунті виниклих неприязних відносин, із погрозами застосування фізичного насильства змусили чоловіка залізти у багажник їх автомобілю та проти волі останнього вивезли його до лісосмуги поблизу села Костянтинівка Мелітопольського району Запорізької області, де забрали у потерпілого речі, у тому числі грошові кошти.
 
         Завдяки злагодженій роботі прокурорів Мелітопольської місцевої прокуратури та працівників поліції, після встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та проведення необхідних слідчих дій вказаний злочин розкрито, встановлено особу одного з правопорушників, яким виявився 27-річний громадянин. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146 та ч. 2 ст. 186 КК України (незаконне позбавлення волі та грабіж) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
         На цей час досудове розслідування триває, слідчим проводяться необхідні слідчі дії. Зловмиснику загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до 6 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1640