Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом загибелі робітника на одному з підприємств Запоріжжя

    На початку травня, на одному із підприємств Запоріжжя відбувся випадок на виробництві – робітника затягнуло під конвеєр, в наслідок чого чоловік помер.
 
    Правоохоронцями було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини.
 
  Наразі ж Запорізькою місцевою прокуратурою №1 здійснюється процесуальне керівництво в даному кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 272 КК України.
 
В рамках розслідування проводяться першочергові слідчі дії,  процесуальним прокурором надано вказівки слідчому про виконання конкретних слідчих дій.
 
Поряд з цим, у вказаному кримінальному провадженні призначено судово-медичну експертизу з метою встановлення причини смерті чоловіка. Також, з вказаного підприємства витребувано документацію щодо проходження загиблим інструктажів, графіку стажування, медичну документацію, тощо.
 
    Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні продовжується та перебуває на контролі Запорізької місцево прокуратури №1.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1617