Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2018

Прокуратурою області повідомлено про підозру одному з колишніх керівників ГУ МВС України в Запорізькій області, який у 2010 році за попередньою домовленістю з невстановленими особами заволодів раритетною зброєю відомого запорізького колекціонера, спричинивши збитків останньому на понад 30 млн. грн.

       На днях прокуратурою Запорізької області повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України одному з колишніх керівників ГУ МВС України в Запорізькій області, який у 2010 році за попередньою домовленістю з невстановленими особами заволодів раритетною зброєю відомого колекціонера м. Запоріжжя, чим спричинив останньому збитків на загальну суму понад 30 млн. грн.
 
         Нагадаємо, що вказане кримінальне провадження було розпочато за заявою потерпілого після висвітлення в ефірі одного з телеканалів способу життя та статків колишнього Генерального прокурора України Пшонки В.П.
 
         На даний час досудове розслідування триває, встановлюються інші особи, причетні до скоєння кримінального правопорушення, підозрюваний перебуває у розшуку у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому проводиться слідчими Генеральної прокуратури України.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3822