Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2017

На лаві підсудних опинився суддя Енергодарського міського суду, який обвинувачується у винесенні завідомо неправосудного рішення

Управлінням з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Запорізької області завершено розслідування та спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням судді Енергодарського міського суду у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 375 КК України (винесення завідомо неправосудного рішення).
 
Нагадаємо, заступником Генерального прокурора 18.08.2017 підписано повідомлення про підозру судді Енергодарського міського суду, який виніс завідомо неправосудне рішення, зобов’язавши органи прокуратури області протягом трьох днів винести постанову про закриття кримінального провадження стосовно Енергодарського міського голови Музики П.О.
 
Клопотання прокуратури області щодо обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання слідчим суддею щодо свого колеги не задоволене.
 
Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк  до 5 років.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2516