Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2017

Під вартою опинився громадянин Королівства Морокко, який незаконно знаходячись на території України, напав на дівчину, пограбувавши її

Суд погодився з клопотанням Запорізької місцевої прокуратури №2 щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина Королівства Марокко, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 187 КК України.
 
Так, під час здійснення досудового розслідування встановлено, що 11 листопада 2017 року, громадянин Марокко, знаходячись у автомобілі «Део Ланос», під пішохідним мостом у м. Запоріжжя, погрожуючи застосуванням ножа напав на дівчину, яка знаходилась в салоні вказаного автомобіля, зажадав від неї видати йому мобільний телефон та гроші. Потерпіла побоюючись за своє життя та здоров'я, видала гроші в сумі 200 гривень. Водночас, підозрюваний продовжуючи погрожувати застосуванням ножа, обшукав кармани одягу потерпілої, заволодів грошима останньої в сумі 2700 гривень, та вирвав з руки останньої мобільний телефон. Після чого наказав  потерпілій вийти з салону автомобіля, та з викраденим майном зник.
 
Прокурорами місцевої прокуратури в суді доведені ризики, які дали підстави суду вважати, що підозрюваний може переховуватись від органів досудового розслідування, знищити докази злочину чи впливати на потерпілого. Завдяки принциповій позиції прокурорів Запорізької місцевої прокуратури №2 злочинця заарештовано на 2 місяці.
 
Також, у ході досудового розслідування встановлено, що громадянин Марокко знаходиться на території України не законно, у зв’язку із чим, до Управління УДМС в Запорізькій області направлено відповідне повідомлення. Органами міграційної служби складено відносно громадянина Марокко протокол про адміністративне правопорушення.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2235