Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2017

Правоохоронці затримали зловмисника, який завіз на територію слідчого ізолятору та намагався передати засудженому особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини

 
 
У суботу, 18.11.2017 прокуратурою Запорізької області спільно з УСБУ в Запорізькій області на території ДУ «Запорізький слідчій ізолятор» у порядку ст. 208 КПК України затримано водія ТОВ «Умвельт-Запоріжжя», який завіз на територію установи та намагався передати засудженому психотропні речовини, а також наркотичні засоби, у тому числі особливо небезпечні.
19.11.2017 затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч.2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, у тому числі особливо небезпечних, та психотропних речовин, вчинений у місті позбавлення волі).
На даний час проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та можливих співучасників злочину.
Крім того, на даний час за принципової позиції прокуратури Запорізької області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Зловмиснику загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2475