Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2017

Співробітники слідчого відділу прокуратури затримали начальника і заступника начальника Запорізького регіонального управління водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів України за отримання неправомірної вигоди (фото)

Слідчим відділом прокуратури області спільно з управлінням СБУ в області під час розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України затримано у порядку ст. 208 КПК України начальника Запорізького регіонального управління водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів України та його заступника на отриманні неправомірної вигоди 15000 гривень (по 7500 грн. у кожної особи) за погодження «Розрахунку-обґрунтування необхідності у воді з розрахунком індивідуальних балансових норм водовикористання та водовідведення одному з підприємств  на 2018-2020 роки».
 
Під час затримання у вищезгаданих осіб вилучено незаконно отриману грошову винагороду у розмірі.
 
Досудове розслідування триває, було проведено обшук Запорізького регіонального управління водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів України та за місцем мешкання затриманих, готуються повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання про обрання запобіжних заходів.
 
Досудове розслідування триває.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3286