Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2017

Увага! Поширена рядом ЗМІ інформація щодо припинення розшуку підозрюваного Анісімова Є.О. не відповідає дійсності (фото)

 Управлінням з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Запорізької області спростовано інформацію про припинення розшуку підозрюваного Анісімова Євгена Олександровича, 1975 року народження.
 
          Як повідомив виконувач обов'язків начальника слідчого відділу прокуратури Запорізької області Болкарьов Є.С. міжнародний розшук Євгена Анісімова здійснюється у кримінальному проваженні за підозрою у скоєні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 189, ч. 4 ст. 189, ч. 1 ст. 263 КК України (вимагання майна в особливо великих розмірах та незаконне зберігання зброї )
 
Інформація про те, що Євгена Анісімова знято з розшуку, що провадження стосовно нього закрито, яка поширюється у ЗМІ, зокрема деякими політиками, не відповідає дійсності.
 
З розшуку підозрюваний Євген Анісімов може бути знятий у разі закриття кримінального провадження або його затримання органом, який здійснює досудове розслідування.
 
Проте на теперішній час будь - які підстави для зняття підозрюваного Євгена Анісімова з міжнародного розшуку відсутні.
 
У разі затримання Євгена Анісімова його буде доставлено до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2961