Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2017

Правоохоронці затримали на хабарі в 2 тис. доларів США керівника одного з відділів Департаменту соціального захисту населення ЗОДА (фото)

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо вимагання неправомірної вигоди посадовою особою Запорізької обласної державної адміністрації.
 
Так, досудовим розслідуванням встановлено, що керівник одного з відділів Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації вимагає у мешканця міста Запоріжжя неправомірну вигоду у розмірі 2 тис. доларів США за позитивне вирішення посадовими особами медико-соціальної експертної комісії питання щодо оформлення відповідного висновку комісії.
Вказаний висновок необхідний для подальшого оформлення документів для ввозу із-за кордону автомобіля як гуманітарної допомоги для потреб його батька, який є інвалідом.
 
18.08.2017 після отримання зазначених грошових коштів посадовця затримано на «гарячому», вирішується питання щодо застосування відносно нього запобіжного заходу.
 
На цей час тривають першочергові слідчі дії.
 
 
  
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2871