Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2017

Слідчі прокуратури повідомили про підозру членам небезпечного угруповання «перевертнів у погонах»

03.07.2017 управлінням з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Запорізької області повідомлено про підозру членам особливо небезпечного угруповання «перевертнів у погонах» за ст. 257 КК України щодо організації банди та участі у вчиненні нею розбійних нападів.
 
Нагадаємо, що 08.06.2017 прокуратурою області спільно з УСБУ в Запорізькій області затримано членів організованої групи, до складу якої входили працівник одного з відділень поліції обласного центу, три працівника роти поліції особливого призначення ГУ Нацполіції в Запорізькій області, а також 2 цивільні особи, одна з яких колишній працівник спецпідрозділу «Беркут».
 
Вказані особи, діючи в складі банди, демонструючи зброю, застосовуючи фізичне насильство та погрози такого застосування, проникали до квартир громадян та заволодівали чужим майном.
 
За вчинення вищевказаних злочинів підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2486