Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2017

Учасника терористичної організації «ЛНР» засуджено до 8 років позбавлення волі

Завдяки принциповій позиції прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Державної прикордонної служби прокуратури області вироком Оріхівського районного суду Запоріжжя визнано винним мешканця Оріхівського району Запорізької області в участі у терористичній організації «ЛНР».
 
Так, вказана особа у червні 2014 року, з мотивів явного не сприйняття діючої державної влади в Україні, за власною ініціативою вступив до терористичної групи «Козача національна гвардія всевеликого війська донського», так званого «силового блоку» терористичної організації «ЛНР», у складі якої приймав активну участь у злочинній діяльності.
 
Судовий розгляд справи проведено за процедурою спеціального судового розгляду, у зв’язку з переховуванням обвинуваченого від правоохоронних та судових органів та вчиненням ним злочину проти основ національної безпеки України.
 
Суд погодився з кваліфікацією сторони обвинувачення та призначив обвинуваченому покарання за ч.1 ст. 258-3 КК України у вигляді 8 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2457