Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2017

Правоохоронці проводять обшук в Бердянській міській раді в рамках кримінального провадження щодо недоотримання місцевим бюджетом коштів у сумі понад 1 млн. грн. (фото)

Бердянською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Національної поліції та Департаменту захисту економіки проводиться обшук в Бердянській міській раді в рамках кримінального провадження розпочатого за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України.
 
 
Як встановлено досудовим розслідуванням, впродовж 2014 року посадові особи Управління Держземагенства у Бердянському районі (назва управління на час вчинення правопорушення), використовуючи своє службове становище, всупереч інтересам служби, підробили та надали до Бердянської міської ради витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки з заниженою нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки. На основі вказаного витягу Бердянською міською радою укладено додаткову угоду з одним із підприємств міста Бердянськ, що призвело до зменшення податку на орендовану земельну ділянку. Внаслідок вищезазначених дій місцевим бюджетом недоотримано коштів у сумі понад 1 млн.грн.
 
 
Окрім цього, обшуки проводяться і на інших об’єктах, службові особи яких причетні до вчинення даного кримінального правопорушення.
 
 
За результатами опрацювання вилучених документів в ході обшуку, прокуратурою буде надана оцінка законності дій всіх без виключення посадових осіб, які приймали участь у вказаному правопорушенні.
 
 
Слідство триває.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3411