Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2017

Завдяки принциповій позиції прокуратури, колишньому секретарю Наталівської сільської ради змінено запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою

За принципової позиції управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури області колішньому секретарю Наталівської сільської ради сьогодні змінено запобіжний захід з домашнього арешту на  тримання під варту.
 
Нагадаємо, що затримана підозрюється у скоєнні наступних злочинів: ч.1 ст.109 (дії, спрямовані на захоплення державної влади), ч.1 ст.353 (присвоєння владних повноважень), ч. ч.1, 4 ст. 358 (підроблення офіційного документа та його використання), ч.3 ст. 15, ч.3 ст. 190 (замах на заволодіння чужим майном шляхом обману у великих розмірах), ст.356 КК України (самоправство).
 
Підставою для звернення до суду для зміни запобіжного заходу стало те, що перебуваючи на волі підозрювана провожувала вчиняти злочини та порушувати обов’язки, покладені судом на останню під час обрання домашнього арешту.
 
         Досудове розслідування триває та контролюється керівництвом прокуратури Запорізької області.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2524