Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2017

Розпочато кримінальне провадження за фактом розтрати бюджетних коштів на суму понад 1,5 млн грн., в наслідок безпідставної компенсації коштів перевізникам

Прокуратурою Запорізької області вжито заходи реагування на виявлені порушення вимог законодавства під час компенсації перевізникам коштів за пільговий проїзд громадян.
 
З’ясовано, що посадовими особами управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку і управління соціального захисту населення запорізької міської ради належним чином не забезпечено здійснення належного контролю за обліком підприємствами–перевізниками кількості перевезених громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті, що призвело до безпідставної компенсації перевізникам коштів за пільговий проїзд громадян.
 
Внаслідок безпідставної компенсації перевізникам коштів протягом 2016-2017 років здійснили розтрату бюджетних коштів на суму понад 1,5 млн грн.
 
За вказаним фактом прокуратурою області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2331