Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2017

Прокуратура домоглася заборони незаконного будівництва офісно-торгівельного центру в Запоріжжі (фото)

Ухвалою господарського суду Запорізької області від 24.05.2017 у справі за позовом Запорізької місцевої прокуратури №1 до державного підприємства та суб’єкта господарювання про визнання недійсним договору про спільну діяльність, зазначеним особам заборонено вчиняти будь-які дії щодо будівництва офісно-торгівельного центру на земельній ділянці у центрі м. Запоріжжя.
 
З’ясовано, що у вересні 2012 року вказаними особами з метою захоплення земельної ділянки, усупереч вимогам чинного законодавства, укладено договір про спільну діяльність.
 
З метою забезпечення позову та враховуючи, що на теперішній час на земельній ділянці здійснюється забудова, прокуратурою до суду було заявлено відповідне клопотання, яке задоволено у повному обсязі.
 
Окрім того, завдяки активній позиції прокуратури області в пов’язаному судовому спорі вдалось домогтись від Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Запорізькій області видання наказу про скасування декларації про початок незаконних будівельних робіт.
 
Судовий розгляд триває.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2688